×

Forest Cottage Nekézseny

 • Zu den genauen Preisen geben Sie bitte Ihren Anreisetag an!
 • Ohne Verpflegung
Geben Sie bitte das Datum Ihrer Reise zum Zimmer und püntlichen Preisen!
Der Preis wurde aufgrund der nächsten 90 Tagen kalkuliert.
 • Sofortige Bestätigung
 • Kostenloser Parkplatz
 • 2 Zimmer, 4 Platzbelegungen
 • Sprachen: Ungarisch, Russisch, Englisch

Informationen über die Unterkunft

Für Familien ist ideal

Zimmer, Dienstleistungen Forest Cottage Nekézseny wartet die Gäste in Nekézseny mit zwei komfortablen Zimmer. Das Ferienhaus hat einen eigenen Parkplatz, wo Sie kostenlos parken können. Es gibt in dem Ferienhaus Wi-Fi, so können Sie mit ihrem Laptop oder Handy online gehen. Die komplette Liste über die Dienstleistungen (ohne/mit Aufpreise) und die Ausstattung der Zimmer bei Forest Cottage Nekézseny finden Sie auf den Datenblättern des Ferienhauses und der Zimmer.

Essen Verpflegung wird in der Reservierung nicht enthalten.

Bezahlung Die Folgenden Zahlungsweisen werden angeboten: Bargeld, Überweisung, Széchenyi Pihenőkártya. Sie müssen 30% Anzahlung zur Reservierung überweisen.

Ankunft, Öffnungszeit Die Zimmer können Sie am frühsten um 14:00 besetzen und müssen Sie bis 10:00 verlassen. Die Mitarbeiter sprechen Ungarisch, Englisch, Russisch.

Vörösmarty Straße 49, 3646 Nekézseny (Ungarn)

Ich bin Mariann, vielen Dank, dass Sie RevNGo.de gewählt haben! Auswählen Datum Ihrer Reise, dann klicken Sie an den Knote "Reservierung", nur 2 Minuten.

Wenn ich für Sie helfen kann, wenden Sie sich an uns: info@revngo.de

Buchung, Zimmerpreise

9.7
Ausgezeichnet
(nach 31 Bewertung)
97%
 • Personal:
  9.9
 • Sauberkeit:
  9.9
 • Preis/Wert:
  9.3
 • Komfort:
  9.6
 • Dienstleistungen:
  9.6
 • Zugänglichkeit:
  9.8
Bewertung 6.8
"Nincs rendes víznyomás a tusolóban. Máskor sincs, mint kiderült, nem csak a mi ott tartózkodásunkkor. Az internet négy napig nem működött, távmunka szempontjából kifogásolható, hiszen erre szűrtem előzetesen. A megoldásra gyenge próbálkozások történtek, jóvanazúgy.."
"Csendes, nyugodt, ahogyan ígéri a leírás."
Antwort der Unterkunft:
Kedves Vendégeink!
Köszönettel vettük a névtelenség leple mögül megtett észrevételüket!
Tekintettel a Magyarországot sújtó KRITIKUS ASZÁLYRA, vízkorlátozási nehézségekre, illetve arra, hogy a fizika törvényszerűségei okán egy hegy tetején lévő épületben a legalacsonyabb a víznyomás a környékhez viszonyítva - valóban nem lehet a legnagyobb cseppátmérőn masszázszuhanyfejet üzemeltetni. Különösképpen a település maximális vízfogyasztását jelentő időpontokban. Erről előre tájékoztattuk Kedves Vendégeinket is jelezve, hogy az aszály miatt a település vízellátását biztosító Lázbérci-víztározó 2,5 méterrel megcsappant szintje miatt napjainkban kisebb kellemetlenségek adódhatnak csúcsidőben a víznyomással. Vendégeink ENNEK ELLENÉRE ELÁLLÍTOTTÁK a zuhanyfejek cseppátmérőjét. Panaszukat haladéktalanul jeleztük a vízműveknek (ÉRV) és az Országos Meteorológiai Szolgálatnak, de előbbiek AZNAPI helyszíni bejárást követően sem nagyobb víznyomást, utóbbiak pedig több esőt - nem tudtak biztosítani. Miután a zuhanyfejet visszaállítottuk a szükséges cseppméretre, a zuhanyzáshoz TÖKÉLETES VÍZNYOMÁST videofelvétellel DOKUMENTÁLTUK Kedves Vendégeink számára,így az bármikor visszanézhető.
Érdeklődve vettük továbbá észrevételüket azzal kapcsolatban, hogy szervezett munkavégzés keretében dolgoztak ingatlanunkban úgy, hogy erre semmilyen szerződéssel nem rendelkeztek, így az jogszabályellenes (1993 évi XCIII tv.). Ettől eltekintve, mivel a hiba az internetszolgáltató rendszerében adódott, azt DOKUMENTÁLT MÓDON HALADÉKTALANUL BEJELENTETTÜK az ügyfélszolgálaton (PR-TELEKOM) úgy, hogy több alkalommal is elnézést kértünk a tőlünk függetlenül felmerül problémáért Kedves Vendégeinktől. A hibát a szolgáltató - mivel hétvégén nem dolgoznak - az első munkanapon megjavította (az elosztó-oszlopon történt technikai probléma).
A "jóvanazúgyra" vonatkozó észrevételt - külső szolgáltatókra való tekintettel, akiknek a tevékenységére nincsen közvetlen befolyásunk, ahogyan az arkhimédészi fizikára sincsen - ez úton továbbítottuk.
A Kedves Vendégünk által - vélhetően személyes indíttatásból - lealacsonyított többi pontszám előtt értetlenül állunk, különös tekintettel a tisztaságra, amit eddig minden Vendégünk 10-re értékelt, mivel arra kiemelt figyelmet fordítunk!
Egyúttal ismét sajnálatunkat fejezzük ki a tőlünk függetlenül kialakult problémákért, Kedves Vendégeink reményeink szerint egy másik vendégházban a jövőben jobban megtalálják majd a számításukat a jogszabályellenes munkavégzés tekintetében is!
Übersetzung
Freunde
laut 4 Tage
vor 1 Monat
Ungarn
Bewertung 9.5
"Nagyon tiszta szállás! Csodálatos, kellemes, nyugodt, madárcsicsergős környezet. Rengeteg program lehetőség a közelben. Csak ajánlani tudom! Kedves fogadtatás."
Antwort der Unterkunft:
Köszönjük szépen a sok pozitív visszajelzést! Öröm számunkra, ha Vendégeink elégedetten távoznak!
Übersetzung
Privatreise
laut 3 Tage
vor 3 Monate
Keszthely
Bewertung 10
"Gyönyörű ház,makulátlan tisztaság,csendes környezet"
Antwort der Unterkunft:
Köszönjük szépen! Örülünk, hogy jól érezték magukat!
Übersetzung
Beáta Szegedi-Nagy - paar mittleren alters
laut 3 Tage
vor 5 Monate
Tolna

Die Dienstleistungen von Forest Cottage Nekézseny haben hohe, 9.6/10 Bewertungen nach echte Gästemeinungen.

Parkmöglichkeit, Reise
 • Kostenloser eigener Parkplatz (2 db, geschlossen)

Internet
 • Kostenlose Wifi in gemeindlichen Räumen

Freizeit, Entspannung
 • Angeln (Distanz 3 km), Wandermöglichkeit, Jagdmöglichkeit (Distanz 5 km)

Merkmale der Unterkunft
 • Eigener Abstellraum für Fahrräder

Essen
 • Speckbraten Möglichkeit (Brennholz gratis)

Einloggen
14:00 - 22:00
Falls Sie später anreisen können, bitte melden Sie es!
Abmeldung
bis 10:00
Sprachen
Ungarisch, Russisch, Englisch
Währungen
HUF (Ft)
Zahlungsmittel
Überweisung, Bargeld
Kurtaxe
Preis enthält nicht: 300 Ft / Person / Nacht (0.74 € / Person / Nacht)
Energiekosten
Je nach Verbrauch kann man plus Energie Gebühr aufrechnen.